Stationaire systemen - IS36 MOD, IS72 MOD, IS144 MOD

Stationaire systemen - IS36 MOD, IS72 MOD, IS144 MODDe stationaire stoommachines zijn beschikbaar in drie versies volgens de vereiste kracht. De machines zijn gemonteerd in een wandmodule, zo kan de klant bijkomende accessoires kiezen. De machines bieden een enorm rendement daar er gebruik gemaakt wordt van de FRANK STEAM technologie. Er kan gebruik gemaakt worden van het systeem met elektrische verwarming, maar ook is er de mogelijkheid te kiezen voor een systeem met gas of brandstof.

De modules zijn beschikbaar van 36 kW tot 144 kW. De geïntegreerde PLC sturing staat toe het stoomdebiet te regelen. Er kan gekozen worden voor droge of natte stoom. Op aanvraag kunnen de machines uitgerust worden met een waterverzachter of robotsturing. Via het PLC scherm kan de klant de gegevens en foutmeldingen van de machine controleren. Standaard worden de machines uitgerust met een PLC van Panasonic. Optioneel kan er een PLC geplaatst worden van Siemens of Allen Bradley.

Het nieuwe procedé, FRANK STEAM, volgt het principe van een verwarmingsketel. Het water komt terecht in de verwarmingsspiraal voorzien van een verwarmingsweerstand. Aan het eind van de verwarmingsspiraal is het water reeds omgevormd tot stoom onder druk en kan onmiddellijk gestuurd worden in de stoomleiding. Het conventioneel systeem verwarmt water in een boiler en de stoom stijgt naar de top van de boiler waar ze gerecupereerd en verstuurd wordt via de slang.

De voordelen van FRANK STEAM :

- Gemakkelijk te kiezen tussen droge en natte stoom
- Korte voorverwarmingstijd
- Efficiënter dan het standaard systeem met boiler

Machine in de kijker

IS36
IS36

De stoomgenerator van de nieuwe generatie met verdubbelde kracht voor extreem gebruik.

Contactgegevens

Osprey Frank Belgium
OSPREYFRANK BELGIUM

Wervikstraat 339, 8930 MENEN
Tel. 0473 31 29 25 - Fax. 056 55 98 18
Info@frank-hdr.be - www.ospreyfrank.be